Å jag som hade hoppats så.. Tänker på det varje dag som går, å längtar. Tycker det är dags nu. Men får väl fortsätta hoppas, hoppas på nästa år..

Tisdag... Påväg till jobbet. Låg länge kvar i sängen och drog mig efter att jag vaknat, kollade runt lite på facebook. Letade runt i julmusikens värld, hittade ett par fina melodier. Tycker det ger en god känsla och en fin stämning såhär bara dagar kvar till julafton. Imorgon är jag ledig, skall pallra mig iväg å köpa dom sista julklapparna ihop med pappa, måste hitta ett par stycken till käraste lillasyster, men det är svårt. Hon är ju så kräsen. Hon vill nästan aldrig ha det hon får, utan använder hellre det jag köper till mig själv... Så det är lite klurigt, men jag skall nog hitta nåt som får henne att bli glad under tiden hon öppnar iaf :)

Sitter på bussen påväg till jobbet, trött i huvudet idag, lång dag igår. Var inne hos Glenn och tatuerade oss :) Jens gjorde "en god och en ond döskalle" på ryggen och lite finpill, skuggning å så på ena armen. Jag fick gjort min fining på ryggen, "Alis meis volo propriis" understruket av en fjäder. Fyfan va nöjd jag är, är så tacksam till Glenn :) haha så satt det några jävla tjommar där när jag va färdig, så fråga dom vad jag gjort så svarar jag en latinsk text å dom tittar på varann, tror dom är ascoola å säger "ååå latinoooo, önskar fan att jag kunde snacka spanska asså." hahaha jag knäckte mig!

Dåsig i skallen och en gnutta skakig, så skulle jag beskriva mig själv en dag som denna. Julbord med jobbet på sociten igår, trevligt, många skratt och god mat, jaa, men ändå endel ångest när jag imorse tänkte tillbaka på vissa händelser. Så som att jag dansade tätt med en utav våra överläkare,... Hmmm... Riktig ångest där - svar JA. Menmen, det är väl glömt snart, hoppas jag.. Haha! Kan heller inte glömma samtalet jag hade med en stackars (ev. lite granna bakomtappad) kille jag råkade träffa på under ett par bloss utanför. Vi småpratar lite granna och så frågar han vad jag jobbar med. Börjar ju bli van nu vid att folk kollar lite konstigt på mig när jag säger att jag jobbar på psyk, men inte han inte... Den här gången var det faktiskt hans svar som fick mig att kolla lite konstigt på honom... Kort å gott: "- Jaha, å va jobbar du med då? " "- Jag jobbar på psyk" svarar jag då. "- Jaha, vad trevligt, där har jag varit massor av gånger!" säger han å ler vänligt mot mig. Ni kan ju gissa att jag blev rätt så snopen och tankarna snurrade kring vad fan man svarar på en sån grej... Haha.
Är helt slut efter gårdagen. Jobbade på 23an, och sen fattades det personal på kvällspasset så efter att jag ringt hela tim-listan utan positiva svar så tog jag kvällspasset med. Hade inte sovit mer än 5-6 timmar den natten å sen jobba 7-20.30, det blir rätt mastigt. Så när jag vaknade imorse kände jag mig skakig och yr, började känna mig lite förkyld med. Kanske inte va så smart ändå, men ajaa, nu är jag påväg till jobbet igen för att jobba kvällstur, å sen är det ju bara dagturen på fredag kvar sen är jag ledig lör-sön. Detta ska jag nog klara av, hoppas iaf :) och idag är det första december, känns ju inte riktigt så.. Himmeln är grå, det regnar och blåser kraftigt. Piss-väder helt enkelt. När jag väntade på bussen såg jag en fågel som försökte flyga i motvinden men kom ingen vart, liksom fastnade på samma ställe i luften. Stackarn, tänkte jag.. Önskade nästan att jag kunde tatt med honom på bussen så han kom en bit åt rätt håll iaf. Stackarn kanske skulle hem till sina barn, vem vet. Men hoppas han klarar det förr eller senare.