Har vart ledig idag, sovit ut och legat å gottat mig. Spenderat större delen av dagen på sängen, funderandes över framtiden, zappandes på tvn, bläddrandes i tidningar, gosandes med Elvis och klickandes på nätet. Har gått på låg hastighet och energispar funktion idag kan man säg. Gött. Sen köpte Jossie med kinamat som vi åt ihop, kycklingspett i jordnötssås - min favorit, mums. Fortsatte slappa efter det, sen åkte vi å släppte Elvis på stranden. Slog iväg tennisbollar med tennisrack och basebollträ som han jagade, roligt. Å nu halvtittar jag på en film, "J.Edgar". Känner att den är lite väl avancerad och att jag inte riktigt har förmågan att koncentrera mig för att kunna hänga med i handlingen just nu. Jens ligger och snarkar bredvid mig och klockan närmar sig sovdags, kanske ska ge upp å stänga av...? Njaae, ska kolla om de går nåt bra, "lätt-tittat" på 6an, scrubs eller nåt.. / Love C.

Ett långt inlägg jag skrev till bilderna försvann..? Aja, ännu kortare sammanfattning av helgen då. Fredag: gekås, spenderade halva lönen, gick i nästan 4 timmar- foglossning? Ligamentsvärk? Fiske med Jens, Anna, Björn, Jocke och Julia. Lördag: Paintball för grabbarna, jag och Jossie och några till satt och kollade på. Solviken, trevligt. Loreen vann Eurovision, roligt. Söndag: morsdag, tårta och sola tillsammans med morsan och syskon på Bennys balkong. Minigolf med Jens, Anna, Björn och Jocke.. Björn vann, jag kom sist. Åt glass i hamnen, gött. Grillade hos Marita och Anders, trevligt. Hade världens sämsta dag igår, mådde allmänt dåligt och va på dåligt humör. Ville typ smälla till allt och alla, andra sekunden kvävde jag gråt-klumpen i halsen. Och allt för ingenting. Hormonerna va inte riktigt på min sida. Efter jobbet sprang jag lite ärenden på stan å sen käkade vi ihop med Björn och Jocke som hade vart och köpt inlines, trodde dom va jätte coola som ni kan se på bilden :p Idag: har sovit sådär, sover ju betydligt bättre nu när jag ligger å håller om min gravidkudde, men har känt mig dålig fysiskt både igår och idag då... Huvudvärk, trött och matt i kroppen. Kanske järn-brist igen..? Ska höra med BM på torsdag när vi ska dit och lyssna på pärlans hjärtljud. Jobb idag 7-16.30, vill helst hem och lägga mig. Men ska härda ut, ledig onsdag och torsdag ju. / C

Väntar på kisserunda.

Sovmorgon, gött. Känns härligt att va utvilad. Å har ett svagt minne av att min älskling va gosig och pussade mig på pannan innan han åkte till jobbet idag.. Det händer väldigt sällan, så den värmande känslan kommer jag bära med mig hela dagen. Å våran älskade pärla har morgongympa i magen <3 Hon är ju än sålänge väldigt lugn, sparkar å rör sig mest på morgon och kväll när jag ligger stilla i sängen, så det är så roligt när man verkligen kan se på utsidan hur hon rör sig där inne. :) Ett stort grattis till Veronica och Tony som fick en liten Wilmer i morse, det va la på tiden att han kom nu så länge som som Veronica vart trött på graviditeten nu, haha. Jaaa... Idag är det torsdag ja.. Jag ska jobba kväll, å vi har lovat patienterna att vi ska grilla i det underbara vädret. Kommer bli hur mysigt som helst! Å imorgon är det fredag, dags för lön! Som jag har längtat!.. Jens ska hämta mig lite tidigare ifrån jobbet å så ska vi åka till gekås å jag ska gå loss med shoppingvagnen. Å skor ska jag köpa! Å en passande bikini! Ååå vad jag ska handla, haha! Underbart!

Godmorgon. Precis vart uppe och ätit frukost, ligger nu i sängen med en kopp te och en tidning. Pärlan är vild där inne, rullar runt och sparkar så hela magen guppar. Helt fantastiskt, jag är så fascinerad så jag kan inte sluta titta. :) Idag är det kristihimmelfärds-afton eller vad det nu heter, har ingen koll på vad det innebär och bryr mig ärligt talat inte. Det är pissväder ute och jag ska jobba 14.30-20.30, med go storhelgs ob iaf. Är något bitter över att mina pengar för denna månaden typ är slut, hade velat åka till gekås, Ikea och stan för att shoppa saker till den lilla, men blev stora utgifter denna månaden med både barnvagn, babyskydd och bilskatt bl.a. Så jag får väl helt enkelt hålla mig tills på fredag nästa vecka när lönen kommer in.. Imornkväll har vi planerat att åka till Göteborg och gå på bio tillsammans med Anna och Björn, vi ska se The dictator som faktiskt verkar riktigt rolig, han brukar ju göra roliga filmer Sacha Baron Cohen så vi har rätt höga förväntningar :) nu ska jag fortsätta fördriva tiden, kanske småäta lite eller fixa med tvätten, innan det är dags att åka till jobbet. Intressant va? ;) .....ååh jag glömde skriva grattis till alla norrmän, det är ju deras nationaldag idag, 17e maj! :)

Imorse ringde klockan 8.00, upp å äta frukost och göra sig i ordning för att åka till Emma-ultraljudsklinik i Göteborg. Jag och Jossie va super-exalterade och jag va pirrig på att få se vår lilla pärla därinne. Supermysig klinik verkligen! Avslappnad å snygg miljö och trevlig personal. Barnmorskan som utförde ultraljudet hette Charlotte och var jätte duktig, väldigt noggrann och förklarade bra. Jens har ju varit lite orolig över ärftligheten av LKG (läpp-käk-gomspalt) och hon var lugnande och tittade länge och noga men kunde tillslut med 100% säkerhet säga att våran lilla pärla inte hade LKG, utan såg hel och välskapt ut. Inte för att det hade spelat någon roll, det finns ju tusen värre missbildningar och dessutom så kommer vi ju alltid älska henne och tycka att hon är vackrast ändå. Ja, jag säger hon för Charlotte kunde tydligen också med 100% säkerhet säga att "pärlan" är en liten FLICKA! <3 Vi är så lyckliga och stolta! Kommer aldrig glömma denna dagen, fylld av lycka och glädjetårar.

Det blev inte direkt som jag förväntat mig. Har alltid trott och fantiserat om att när dagen då jag blir gravid kommer så skulle jag vilja skrika det till hela världen, lägga ut bilder på magen och babyprylar konstant, uppdatera frenetiskt på Facebook och blogg så fort någon ny baby-tanke slagit mig och veckovis lägga upp baby-appen på fb så att verkligen ALLA ska kunna se exakt vad som händer med mig och bebisen just nu. Men så blev det inte.. Självklart är jag oerhört lycklig och stolt över att vara gravid och att faktiskt bära mitt barn därinne, men jag blev mer privat liksom.. Jag blev mer irriterad och nojig över varför helt plötsligt folk som man inte pratat med på åratal började skicka privata meddelanden och gratulera, ställa massa frågor och alltid den lika viktiga frågan: "När är du beräknad?" Tyckte det kändes väldigt privat på nåt vis. Det ska väl dom skita fullständigt i? Vi va inte "vänner" innan, du har inte hört av dig sen skoltiden och vi ska fan inte bli några "dricka kaffe ihop i sandlådan bara för att vi båda är unga med barn- vänner" Förstår mig inte på sånna människor, folk som aldrig tidigare umgåtts och inte har ett skit gemensamt förutom barn ska helt plötsligt gå vandrandes i led med sina barnvagnar på stan. Fattar inte folk hur patetiskt det låter? Jag har redan mina vänner som jag umgås med och tycker om, inte fan byter jag ut dom mot barnvagns-maffian?