Jobbade natt tis-ons-tors förra veckan, sen lördag+söndag kväll-dag-kväll på "23-22" så har varit ledig nu igår och idag. Känner mig lite seg i huvudet så det har varit gott med lite ledighet. Imorn jobbar jag dag på 23an och torsdag jobbar jag dubbeltur på 23an. Härligt när lönen kommer in sen ;)

Har sovit rätt vagt inatt, och känner mig allmänt depp pga gårdagskvällen.
Pappa har haft ont i magen ett par dagar och igår fick jag tillslut övertalat honom att åka in till akuten, så han åkte vid 10-tiden på förmiddagen och efter ett flertal undersökningar, provtagningar och röntgen konstaterar dom att det förmodligen är njursten han drabbats av, så han blir hemskickad med lite olika piller och smärtstillande, kom hem runt 18-tiden på kvällen.
Han är helt slut och går och lägger sig direkt. Efter ca 1 timme så går jag in för att kolla till honom och hittar honom sittandes på sängen i mörkret. Han är alldeles grå i ansiktet och verkar helt väck så jag ringer ambulans och det blev ett himla ståhej. Usch, jobbigtjobbigt. Han va ju inte precis döende, men eftersom han hade väldiga smärtor, yrsel, blodtrycksfall och feber så kände jag mig säkrare med att han skulle åka ambulans än att vi skulle köra in honom och han skulle svimma av eller något i bilen.
Så kvällen spenderade jag i soffan tillsammans med Jossie, vi var båda ledsna och oroliga över det som hänt, så det fick bli ett flertal avsnitt av DH innan vi tillslut somnade av utmattning.

Pappa ringde för ca 1timme sedan och sa att han mådde lite bättre, men ska kvarstanna på sjukhuset ett par dagar, fastande med dropp osv. Så såfort Jens och Benny kommer hem från jobbet så ska vi åka in och hälsa på honom. Saknar min älskade pappa så det gör ont i hela kroppen, fast han inte ens varit borta ett dygn. Men det har ju med oron att göra..
För vad skulle jag göra utan min älskade pappa? Han som är och alltid har varit min största hjälte i livet.

Hoppas bara på att dagarna rullar på fort som fan så att han får komma hem igen.
<3



Är det verkligen rätt att säga sanningen i alla lägen? Även fast man vet att det skulle krossa personen ifråga? Och då menar jag verkligen krossa..
Behöver man alltid säga sanningen till en människa som är för sjuk och ensam för att inse den själv...? Till en människa som borde varit den som står en närmast, från dagen då man föddes tills dagen då döden skiljer en åt. En människa som pga olika anledningar inte fanns där, stöttade och delade nya upplevelser och livet med en.. Kan man inte bara finna sig i att ha en "okej" relation till varandra, varken förvärra eller förbättra.
Jag har för längesen gett upp hoppet och drömmen om att du skulle finnas där för mig, att vi skulle ha en normal relation till varandra och att jag alltid skulle kunna vända mig till dig om det var någonting som tyngde mitt hjärta eller ett frågetecken kring något mellan himmel och jord.. Jag har accepterat att jag får klara mig på egen hand, ensam är stark. Nej förresten, där ljög jag. Ensam är jävligt svag, men blir starkare och starkare varje dag man får kämpa sig uppåt i livet. Och jag har kämpat länge nog nu. Nu kan jag bara finna mig i situationen, gilla läget.. Jag vet att vi aldrig kan få tillbaka åren som gått, jag har accepterat det, och vill inte ens ha tillbaka den tiden. Jag har haft det bra ändå. Varför kan inte du göra det samma? bara acceptera och kämpa för en framtid istället? Jag förstår din ångest över allt som varit, men släpp det, nöj dig med det vi har nu.. Det är inte mycket, jag vet.. Men jag orkar inte ge dig mer av mig själv, än det jag redan ger.
Såå, åter till frågan.. Måste jag säga sanningen till dig? även fast det svider i mitt hjärta och jag vet att det skulle krossa ditt.. ?



Krypande tar det lång tid att komma fram, man skrapar sina knän och man valkar sin hand, men det som inte dödar det stärker dig och som barn utan ben lär man sig!

Du har aldrig förstått hur det e att leva som jag gör.
Du kommer aldrig förstå hur det e att leva som jag gör.

Har jobbat nätter nu i veckan. Va och fikade med mina tjejor Jenni och Millan i tisdags, mysigt. <3 har saknat dom, så det va härligt att ses tråkigt att det bara blev en kortis. Nu är jag trött, kan knappt tänka ut något att skriva. Sitter på bussen hem och ska gå i ide så fort jag kommit hem och bajsat elvis. Gött. Btw, min bebis elvis fyllde år igår, blev stor pojke, 3år redan! Galet. Minns när vi precis fått hem honom och han va så liten så han knappt nådde upp till mitten av smalbenet på mig. Hmm, tiden går fort. Hursomhelst så är det alltså bajs-mys-snark som gäller nu<3 byebye

En liten genomgång av helgen till o börja med.. Hade supertrevligt hos Veronica och Tony. Dom bjöd på supergod mat, rätt spicy, men supergod.. finfin dessert med ;) Hehe..
Drack ett par glas rött, och babblade på, jättetrevligt verkligen, får göras om snarast möjligt. :)

Igår kände varken jag eller jens för å ligga på soffan hela dagen så vi pallrade oss upp vid halv 11, åt frukost och stack sen in till stan vid halv ett tiden, olikt oss..
Hämtade upp Thompa och åkte ner till till fästningen för en promenad med elvis i det fina vädret. :)
Supermysigt, förutom att Jens glömt bajspåse. (!!) Jag har ju gjort det till en vana att alltid knyta fast en påse när jag sätter på honom kopplet när vi går hemifrån, men är det inte jag som tar koppel+elvis så tänker jag ju inte på det... Och självklart var det ju fullt med folk nere vid fästningen/strandpromenaden och självklart så framstod ju vi som idioter som inte plockade upp skiten efter våran hund.. Måste återigen påpeka att jag alltid är jätte noggrann med det annars men somsagt. Och när olyckan väl är framme så är det väl inte mer å göra än att skämmas och skynda där ifrån.. Vad ska jag annars göra liksom? Plocka upp det med handen? :S naee.. dessutom så va det ju inte på gångbanan han satte sig utan kullen/buskarna mot fästningsmuren.
Men jävlar vad pinsamt. Det stannade en tant och blängde ilsket på oss och stammade fram ett "... meen, ööh?... meeh.. " samtidigt som hon skrynklade ihop ansiktet i en arg min.
suck.. hoppas detta aldrig händer igen, så jävla pinsamt.

Hursomhelst. sen åkte vi till Charlie's, drack lite varmchoklad och åt varsin mazarin. Mys. Det är ju fortfarande rätt kallt ute när det blåser på men vi envisades med att sitta ute ändå. Är det dem första vårkänsla-dagarna så är det! :D

Sen lämnade vi av Thomas hemma och så bar det av mot Falkenberg, hem till Charlie och Malena. Johansson var där också. Längesen vi träffade dem så det blev massvis med skvaller, prat om gamla minnen och förslag på äventyr till sommaren.
Detta va första gången vi va hos dom sen dom flyttade, och huset dom hyr nu va verkligen jättemysigt. Litet och lagom. Jättefint inrett. Mysig öppenspis och ljust och frächt badrum.
Ajaa, hur trevligt som helst ialf.. :)
Efter denna lilla visit var jag vrålhungrig så vi åkte till Burger Inn. Fläskade i oss varsinn hamburgare och sen åkte vi vidare hem till min käraste moster Marie i Skogstorp. Här blev det massvis med babbel, tråkigt nog så va inte Amanda och Magnus hemma när vi kom, men hann ändå säga hej precis innan vi skulle åka hem sen. Så sötepöt o gosegos, lillkusinen Amanda :)
Nu bar det av hem till Peter för att kolla Solsidan, hahah.. "är det dijon det här eller?" hahah.. Sicken underbar serie alltså. :D

Hmm.. jaa.. sen så va det ju bara till å stressa hem för att inte missa BigBrother live såklart. Är lite besviken för att inte Sanna åkte ut. Tycker inte hon har i huset att göra. Det enda intressanta hon gör för tittarna är ju att visa upp sina silicontuttar. Men resten av tiden hon tillbringar i huset då? Nää men då ligger hon å sover, eller så sitter hon tyst som en liten mus. Säger ingenting, gör ingenting. Blabla. 
Tycker liksom inte att man är värd en plats i bigbrother enbart för att man har silicon i tuttarna och läpparna?   
Detta är ju bara min personliga åsikt, menmen..


Hmm.. Idag, måndag och allt redan..
Thulli ringde och väckte mig vid 10-tiden... "Sover du?"- frågade hon..
- "Nejdå de är ingen fara"- sluddrar jag tillbaka med min monster hesa röst.
Hahah.. ganska uppenbart att jag ljög, menmen.
Nu är jag ialf inbokad på 23an inatt och 22an imorn natt. Mysigt.
Hoppas vi får det lungt inatt, är lite tveksam på detta men det återstår väl att se. :)

Dricker upp Jossies blåbärssoppa medans hon inte är hemma och kan skälla på mig.. oopss.. elaking jag är... :P
Menmen, skulle hon bli för sur så kan jag ju alltid köpa en ny till henne.. :)

Hmm.. Nu är det nog dags för mig att fixa lite brunch.. sen en snabbrunda med elvis innan jag ska kolla nåt avsnitt desperate och sen försöka sova ett par timmar så jag är utvilad och på toppen humör hela natten :)

Grattis till Jenni som är den första som är tillåten att läsa min blogg. Älskar dig vännen, det vet du. Btw, syns imorn hjärtat. :)

Såja. Uppdaterar ev. senare
cya.

Gött med helg, trist bara att jag blivit förkyld.
Imorn ska jag och älsklingen på middag hemma hos Veronica och Tony, hoppas jag mår lite bättre då.. vill inte sitta å snora, men vill samtidigt inte ställa in heller.. har ju vart planerat ett tag nu och ser fram emot det. :)
Ikväll blir det nog bara hemmamys vad jag vet.. Jens tjatar om att åka å träffa folk med andra hundar så att vi kan släppa elvis så dom får leka, men vet inte om jag har lust med ikväll... känner inte för att va ute i kylan och förvärra min förkylning direkt.. Nä, om jag får bestämma så blir det soffmys och skräpmat ;)

Nu ska jag gå å sätta på kaffe och sen ut och kissa elvis en snabbis innan Jens kommer hem från jobbet.
Tjohej.
Godmorgon... Eller nä, inte alls. En jävla morgon rent ut sagt. Har sovit pissdåligt i natt, sammanlagt max 3timmar. Håller på att bli förkyld med. Varit täppt i ena näsborren hela natten och nu har detta gått över till att vara "tjockt" i båda. USCH! Hatar förkylningar, men ochandrasidan hellre tokförkyld än magsjuk, punkt slut. Stress som fan, ut med elvis som hellre vill lukta runt än kissa och bajsa som han ska göra. Detta resulterade i att jag kände mig jätteförenad och med bara 4min kvar tills bussen skall gå så springer vi upp för trappan och trofan att jag ramlar och slår i händerna i stengolvet. Skitockså. Så nu är jag helt öm i pekfinger nageln, men som tur var så hann jag till bussen ialf, andfådd men kom ialf med den. Nu väntar den vanliga morgonstressen, att springa till jobbet och höna byta om på typ 7min. Fan, kanske dax att jag tar mitt jävla körkort nån jävla gång...? Hmm, de tåls att tänka på :-p hehe. Nu ska jag njuta av lugnet på bussen och lyssna till Kodjos härliga stämma och underbara skämt i morgonpasset i p3. <3
Jobbat kväll på 22an idag, trevligt men mycket att göra. Stressigt som vanligt.. Nu har jag och Jossie precis kollat på BB, helt sjukt. Alla får ju fan psykos där inne, har åkt ut 3 personer på 3 dagar nu... Kanske inte är så lätt att vara instängd i ett hus i 100 dagar som man trodde...? Hmm... Aja, nu är det läggdags, ska upp 05.15 imorn och sen med bussen 06.11 och jobba dagtur på 23an... Trevligttrevligt, ser fram emot det. Natti.

fick en god sovmorgon imorse, låg och gosade med en snarkande elvis bredvid mig tills strax innan lunch.. och jädrigt härligt var väl det, känns som en evighet sedan.
Har haft en ledig dag idag, inget jobb alltså.. Som vanligt så blir jag ju nojjig såfort jag är ledig.. nojig över att det skall dröja en evighet tills dem ringer in mig igen.. konstigt nog kommer ju aldrig den där evighetsväntan..
Jag har ju trots allt jobbat där sedan april förra året, snart ett år alltså.. och det har aldrig hänt att jag jobbat färre en 3 pass per vecka..

varit på bankmöte med Jens idag.. det gick la sisådär, men nog sagt om det..
Blev ialf inhandling i Derome affären och sen hem för att laga mat. Idag blev det kotletter, potatis, brunsås och min underbara sallad. mums.
köpte även hem massa gottit. glass i mängder, fryst färdig kladdkaka, mitt favorit knäckebröd - havre, cocacola, dumlesnack's och säkert något mer gott som jag glömt nu.. Men hursom så har det blivit provsmak av alltihop nu under kvällens gång.. har inte känt mig såhär svullen på länge.

Mellan 17.30- 20.30 myste jag ner mig i vardagsrummet under värmefilten och strecktittade på desperatehousewives, helt underbar serie ju. Jag och Jossie är som förtrollade och dansar segerdans varje gång vi köpt en ny säsong. Ikväll såg jag klart på säsong 3 så imorn blir det till att inviga säsong 4. awesome.<3

Klockan 21 ropade jag till mig Jens, vi båda va rätt nyfikna på Erik och Mackans nya tvserie "99 saker man måste göra innan man dör" (eller nåt sånt heter det :P )
Detta blev faktiskt en hyfsat positiv upplevelse, vilket jag var tveksam till till en början eftersom att enligt mig så har alla de senaste tvserierna dem har försökt att göra varit usla b påhitt. Precis som att dem bara försöker att inte bli bortglömda efter deras debutserie "erik och mackan - hela och rena"
Aja, kvällens program var underhållande och ett bra tidsfördriv, men ingenting jag tvunget tänker följa.

Senkvällens höjdpunkt: BIGBROTHER.
Jag vet att det egentligen är urlöjligt att dem spärrar in 17 patetiska idioter i ett hus i 100 dagar... MEN, man kan ju inte annat än ÄLSKA det! Jag älskade programmet redan från starten typ 2000 eller när det var...
Måste nämna att "Gurkan" är den mest patetiska människa jag någonsin hört talas om.. Han är ju en skam för hela Sverige, och hela Sveriges blattar om inte annat.
Pinsam idiot, "PUNKT OCH SLUT" som han själv uttrycker sig.

Aja, ser att tiden runnit iväg och att klockan är oerhört mycket, läggdags för längesen. Så nu ska jag smyga mig ut på balkongen å röka, försöka att inte väcka älsklingen som somnat för längesen, stackarn ska ju upp tidigt imorn.
Natti  -.-

Nu har jag bestämt mig, back to blogging it is.