Haha, Elvis är så söt.
Jädrigt smart också, för han försöker ofta lura oss på olika sätt och vis.
ex. Vi är ute och han får springa löst, han har uppenbarligen jätte roligt och springer och leker själv. Någon av oss ropar att han ska hoppa in i bilen. Då går han till närmaste buske, lyfter lite på benet sakta och tittar i ögonvrån på oss -MEN utan att kissa! Precis som att han hoppas på att få stanna ute å leka längre om han låssas vara mer kissnödig. Så knäpp!, men så smart.
Å nu precis, låg han i sängen och slickade sig på ena baktassen, högt å tydligt med benet i luften. Han vet att han brukar bli tillsagd eftersom att vi inte tycker att han ska slicka sig i sängen (de har en förmåga att bli blött av dregel då). Så vänder jag huvudet å bara tittar på honom, säger ingenting. Då sänker han huvudet och stoppar in tassen bakom kudden istället och typ "smygslickar" sig där bakom istället. Precis som att jag inte skulle fatta det för att jag inte ser det. Haha, han är la för söt. Å än en gång, jävligt smart.

__


Älskade när jag emot dig ler, är det nog mest påsarna som du ser.
En skrynklig liten gris, ett russin utan bulle på nåt vis.

Äldre blir vi både du och jag. Väger lite mer för varje dag.
Du har dålig andedräkt, jag har bettskena i mun när vi har släckt.

För ser du, jag är inte särskilt snygg och du är likadan.
Och fulare lär vi väl också bli, men vi är nästan vackra om man kisar litegrann.
Och om du överser med mig, ska jag överse med dig.
Kom blunda med mig. <3


__

Nu ösregnar det och åskar också.. Mys <3
Dagen har vart lång.. Blev väckt av en uttråkad lillasyster vid halv 10-tiden. Efter det satt jag vid datorn en stund, lyssnade lite på p3 å kollade runt, det vanliga. Gick en promenad med Elvis. Längre än jag gått den senaste veckan, å det va i längsta laget med tanke på min förkylning. Så på vägen hem hade jag as-starka sammandragningar, kändes som att magen skulle spricka lite där ett tag. Men det lugnade sig tillslut.
Å sen åt jag lite lax å potatismos, trots min otroligt dåliga aptit just nu så fick jag faktiskt i mig en hel del.
Har ätit jätte dåligt nu under tiden jag vart sjuk, å det är inte bra.. jag vet.. Men det ska bli bättre sen såfort jag tillfrisknar. Försöker faktiskt trycka i mig mat så gott jag kan.
Nu under eftermiddagen fick jag ett ryck, ignorerade min hosta och täta näsa, och började tok-städa. Röja i lådor, å plocka undan saker jag tröttnat på just för tillfället. Är trött på att må dåligt å bara ligga i sängen å inte orka någonting. Trots att jag känner att det är vad min kropp skulle behöva, så har jag inte riktigt ro till å va stilla å vila hela tiden. Så har rännt runt som attan nu, plockat å donat.
Tog en paus, åt en smörgås, å passar på att blogga lite.. I väntan på att Jens ska ha tittat klart på serien han tittar på så att vi kan börja städa hans garderob. Tänkte motivera honom till å slänga lite kläder han inte använt på evigheter.. Eller åtminstonne lägga undan uppenbara vinterkläder. Hur ofta använder han långkalsongerna nu liksom..? Men vi får väl se hur det går, Jens har lite svårt för å slänga.. Han tycker att det mesta är "bra att ha" saker.. Får väl slänga i smyg sen annars ;P Tror inte han märker nån skillnad iaf om jag ska va ärlig.
Lilla Pärlan har fått hicka utav min smörgås nu känner jag, gullunge. :)
Rekomendationen för användning av nässprayet är 2-3ggr/dagar, jag är redan uppe i 4 tillfällen idag.. och fler lär det bli.. För jävlar vilken lättnad! Det tar ju inte 2 minuter som det står på flaskan för å verka precis, men efter 10-15 min.. fyfan så underbart.. Jag kan andas igen! Även om jag fortfarande är helt tjock, svullen, täppt (ja kalla det vad du vill) i hela ansiktet känns det som så kan jag åtminstonne andas genom näsan.. och sitta upp utan att snoret droppar ner på magen... Ursäkta, ja jag förstår att jag är jävligt äcklig just nu.. Men låt mig! För det här är fan nästan det värsta jag vart med om.. Näst efter magsjukan då såklart..
Men den här förkylningen är ju fan inte klok. Trots panodil så svettas jag så det bokstavligt talat rinner om mig ena sekunden, för att i nästa sekund frysa så jag skakar... Å denna hosta, å svidandet i hals och näsa.. Värk långt ner i lungorna.. Å mol-värk i hela ansiktet pga sprängfyllda och irriterade bihålor... Å mol-värk i magen av allt hostande... Å det går ju förfan aldrig över! Annars när jag är förkyld brukar jag ändå känna mig någorlunda bättre vid nåt tillfälle på dygnet, men den här gången saknas det där tillfället.. För jag känner mig lika kass dygnet runt.. Förutom det lilla lyckoruset efter nässprayet då såklart. :)
.. Å JA, JAG TYCKER OERHÖRT SYND OM MIG SJÄLV!
______
-v-
Lillan i magen verkar må bra iaf, kan ju verkligen säg att hon är full av energi nu. Rumlar runt där inne.. 
Idag försökte hon trycka ut sin lilla fot genom min navel. Helt galen känsla. När jag tryckte in min navel igen så kunde jag känna hennes fot, klart och tydligt, där inne. Obeskrivlig känsla måste jag säg, så häftigt.. Men ändå inte särskilt mysigt/skönt precis. Men ändå, helt fantastiskt....
Är så trött på detta nu så tror snart jag blir tokig.. Hostan är visserligen "bättre", kan hålla mig från host-attack 10-15min nu, 30 om jag har tur..
Men näsan.. Den förbannade NÄSJÄVELN! Rinner och rinner, å ändå knök-tjockt så det går fan inte snyta sig.. Svider i halva ansiktet för att toapappret rivit sönder mig efter allla snyt-försök.. Å allt detta förgäves för det blir ju fan inte bättre!
Har inte vart så pjåkig tidigare under graviditeten med saker man får å inte får göra.. Jag har ätit ostar i alla dess slag, salami utan att frysa den i 3 dygn och fisk utan att ha den blekaste aning om ifall den är fiskad i Östersjön eller inte... Det ända som jag har varit nogrann med (förutom alkohol och att jag faktiskt slutat röka då såklart) är läkemedel. Tar sällan/aldrig läkemedel om jag inte verkligen-verkligen behöver. Å ja, jag vet att det inte är någon fara att ta panodil eller alvedon, men det känns ändå inte särskilt "bra" att knapra detta som om det vore smarties.
Har ju även hört att nässpray, som jag förvisso aldrig varit något "big-fan" av eftersom jag tycker det är obehagligt att spruta upp skit i näsan, inte skulle vara särskilt bra för graviditeten och barnet heller. Att man isåfall ska ta såndär saltvatten-lösning..? Men kl är nu strax 8 på morgonen, affären öppnar nog inte innan 9.. å i vilket fall som helst så skulle jag nog drunka i mitt eget snor, alt. dö av syrebrist innan jag skulle orka pallra mig iväg för att handla detta...
Såå... Nu till min fråga.. Är det verkligen så jävla farligt å ta nåt sprut av ett vanligt nässpray? Skulle bara behöva få ränsat snoken länge nog för att kunna somna om...

Fint att man måste börja dagen med en piggelin för att lugna ner hals och host-attack.. Inte klokt dehär.. Å nu har det spridit sig upp till näsan och djupare ner i lungorna med.. fyfan säger jag bara.. Igårkväll kände jag en liten glimt av glädje när man vid två tillfällen faktiskt kunde ana på min röst att det är en kvinna som pratar( =D ! ), MEN då hade jag ju också tjippat efter luft i en massiv host-attack i ett par minuter... Är så trött på dehär nu så vill bara dö en lite stund..

I väntan på att Jens ska komma hem med pizza och glass till stackars sjuka lilla mig, så passar jag på att titta runt lite på ellos.se
Lönen har ju kommit in idag, å eftersom att jag inte kan spendera den på stan, så får jag väl spendera den på nätet istället :P

Hittade bla. dessa ursöta bodys i 2-pack, 40% rabatt med, som hittat! :)


Hittade även en amningstopp i grått och en gravidtunika i somrigt gult, kommer bli finfint! :)




Midsommarafton var kanon, innehöll allt den skulle. God mat å grillat, blommor, fina klänningar.. Fulla vänner, skratt, småtjafs, dans, musik och to.m liveband. Eld utomhus och inomhus, matkrig, jordgubbar och regn.
Åkte hem strax efter midnatt och mina ballerina-skor var pissblöta. Vilket förmodligen var det som resulterade i denna förkylning jag nu åkt på.. En jävla hosta och feber.. Inget roligt alls. Speciellt inte eftersom att solen nu verkar ha hittat hit. Så typiskt att man ska gå å bli sjuk då.
Så min dag har jag spenderat i sängen, tittat på film. "Lovligt byte" med Katherine Heigl, rätt bra faktiskt. Romantisk och rolig. Har lugnat halsen med piggelin, och tvingat i mig lite soppa.
Hoppas att detta inte blir långvarigt då jag nu börjar bli rastlös.. Å jag som skulle skrivit in mig å fixat på körskolan igår, blev ju ingenting med det. Har massvis med andra grejer jag skulle behöva göra med.. Så ja, hoppas att jag mår bättre snart.

Midsommarafton idag då alltså.. Inte klokt vad detta halvåret har gått fort.. Känns inte som att det vore längesen det var Jens födelsedag (2februari), inte längesen det var jul och nyår heller för den delen..

Igårkväll var vi nere en sväng i Falkenberg, tittade in till Mackan och Fia, det blev ju aldrig av att vi åkte dit i tisdags. Jätte mysigt ställe dom hyr nu. Mysigt hus, stor trädgård och stall.
Påvägen hem åkte vi förbi min moster Marie med. Vi skulle bara titta in en snabbis, men tiden rann iväg å innan vi var påväg mot hemåt igen så hade det gått 2½ timme. Ja, tiden går fort när man har roligt.. :P Satt och tittade igenom massvis av Amandas gamla kläder som hon har växt ur, å fick med oss 2 kassar hem så nu klarar vi oss nog på den fronten :P Kläder hade vi ju själva köpt väldigt mycket, men det är väl som dom säger... Kläder kan man aldrig få för mycket av ;P

Idag tog vi sovmorgon, gick väl upp strax innan 11. Åt jordgubbar med mjölk till frukost, å tog ett fint kort som jag tänkte lagt upp här på bloggen.. Hade jag haft min iphone så hade det vart gjort på nån halv minut, men eftersom jag nu fått gå tillbaka till min gamla SonyEricsson så blev det ju krångligare.. Hittar inte sladden för att föra över bilder till datorn, å hade för mig att man kunde smsa in bilder till bloggen, men nu hittar jag inte hur man gör det heller.. Så nu skiter jag i det.

Har varit runt i byn å letat efter midsommarkrans, helt hopplöst förstod jag tillsist. Hade ju kunnat åka till stan å köpt en men känns så onödigt å åka in å sen hem å sen in igen.. Så får hoppas på att pappa och Jossie hittar nån till mig i Kungsbacka, annars så får jag väl skylla mig själv för att jag alltid är ute i sista sekund, å gå utan krans.
Ikväll ska vi på fest till Nisse. Dom har tydligen städat ut en stor maskin-hall på gården, å dukat upp med bord å så.. Över 60pers som tackat ja på inbjudan, så kan nog bli rejält mycket folk, å skoj hoppas jag.. :) Jag och Jens ska ju va nyktra, men grilla lite gott å dricka lite alkoholfri öl hade jag väl tänkt iaf. :)


Å nu kom regnet med.. Jävla piss att det ALLTID ska regna på midsommar.. Men ja, det är väl en tradition det med såklart. :)

Efter 4 dagars semester så har jag tappat tidsuppfattningen lite.. Villat bort mig bland veckodagarna.. Kan ju erkänna att det va därför jag döpte det förra blogginlägget till datumet, för det kan jag lätt titta i hörnet på skärmen liksom.. Haha.. Pinsamt detta ju.. Och idag va jag tvungen att kolla almanackan i mobilen, för hade någonstans i bakhuvudet att det va torsdag men var långt ifrån säker. Undrar vart detta skall sluta.. Helt plötsligt så lär väl dagen va inne för bf, å jag tror fortfarande att det är juni..

Igår var min iphone med om en liten olycka.. eller ja.. Jossie tappade den i asfalten utanför Ica. Trodde jag skulle spricka av panik-agression, visste fan knappt vart jag skulle ta vägen. Jag slet åt mig telefonen å matkassen å sprang med gråten i halsen samtidigt som jag hyperventilerade så jag nästan trodde huvudet skulle sprängas. När vi väl kommit hem så skrek, tjöt, grät jag as-länge.
Jävligt fjantigt när jag tänker på det idag, det va ju bara en telefon liksom.. Men asså.. det va MIN telefon, å dator, å filofax, å kom-ihåg, å allt i ett! Dessutom det dyraste föremål jag äger, å som jag använder mig flitigt utav varje dag.
Köpte ju den förra året på Onoff, som bekant gick i konkurs. Letade upp mina kvitton och papper på telefonen, visade sig att jag hade sån JÄVLA tur att jag hade 1dygn kvar på försäkringen! Kan man vara mer lyckosam eller?! Så åkte idag in till Expert, som har tagit över gamla Onoff´s lokaler, och bönade och bad att dom skulle hjälpa mig laga den. Så har spenderat ca 4h till och från på Onoff idag. För tydligen så skulle man synkronisera telefonen till sitt iTunes, så fick åka hem igen å hämta min dator.. Å sen åka in, stå där i butiken å få hjälp med en synkronisering som tog typ 45min, å så fixa med papper och försäkring ytterligare ca 45min.. Sen är jag ju inte den smartaste när det gäller elekronik, så det blev mycket frågor osv. Är nästan lite förvånad över att personal orkade med mig, å inte slängde ut mig med huvudet före. Haha, stackare å behöva vara trevliga å hjälpsamma mot mig med mitt humör och mina hormoner, å som inte ens köpt telefonen utav dom..
Men STORT TACK till personal på Expert som alltså ordnade detta åt mig, så min telefon nu är på lagning och tillbaka i mina varsamma händer igen om 2-3veckor. Kommer sörja varje dag utan dig min älskade själsfrände.

Så ja, har ju stått upp större delen av eftermiddagen, så nu tänker jag inte gå en meter till idag.. Förutom fram å tillbaka till toalett å kök såklart. Tänker spendera resterande av kvällen i sängen med benen i högläge och gravidkudde runt höfterna, för fyfan för foglossning säger jag bara.. Å vätskefyllda fötter är nog inte så skoj det heller.. Har jag iofs haft turen att inte drabbas av ännu, men man vet aldrig.. Lägger fötterna högt i förebyggande syfte! ;)



Mina hormoner kokar snart över! Å det är ingen ide att ens försöka behärska sig.. Jag tror jag blir galen! Är så trött på att allt du rör vid går sönder, särskilt allt som tillhör mig!

Avnjuter min första av fyra betalda semesterveckor, härligt. Och vädret det ju faktiskt ut att bli bättre. Det va sol fram till 15-tiden igår å sen ösregn resterande av dagen, men idag skiner solen igen, lite blåsigt, men känns somrigt iaf :)
Å till helgen är det midsommarafton, redan! Tiden har gått fort! Tycker inte det känns längesen det va januari-februari. Shit.. Ja...


Har nu precis ätit lunch och sitter och tittar på ett gäng förvuxna fjortisar som springer runt å knäpper med fingrarna, bitch-blickar och skriker åt varandra.. "Familjen Kardashians"
Roligt? Inte precis.. Så tänkte förflytta mig tillbaka till datorn en stund, innan det är dags att göra sig i ordning för idag ska vi åka till Mackan å Fia, se hur dom har det på nya gården dom hyr :) Ska bli roligt å träffa dom, va skitlänge sen nu :)

Nu måste vädret bli varmare annars måste jag köpa ny jacka. Det är precis så att jag kan knäppa dragkedjan om jag suger in magen allt vad jag kan å samtidigt lutar mig bakåt. Detta uppskattas dock inte av Pärlan därinne som sätter igång å streta och boxas allt hon kan, stackarn är inte van vid att det är så trångt ännu, haha.
Men lite mysigt är det ju faktiskt. :)

Blir lite smått irriterad.. När jag gick till bussen idag stod där en man som pratade högt och tydligt i telefon. Tänkte för mig själv att han säkerligen har en undermedicinerad adhd eftersom att han nästan studsade fram i sitt sätt att röra sig. Å det hade jag rätt i, för hela vägen på bussen sen fortsätter han prata högt och tydligt i telefon under flera samtal om att han precis "skrivit ut sig" eftersom att läkaren knappt lät honom behålla sina mediciner. Å i nästa samtal klagar han på att hans kompisar snott mediciner från honom, å i tredje samtalet säger han klart å tydligt att han kan fixa både Ritalin, Stesolid och Concerta å sälja till personen i fråga. Sicken idiot asså. Om du nu inte tänker ta dina mediciner själv utan sälja dom så kan du väl åtminstone göra det lite diskret?

Halloj, torsdag idag ja.. Å bara 4 kvällar kvar att jobba innan semester, underbart! Visserligen lite tråkigt att solen håller sig undan, men jag hoppas på bättring snart. :)



Drömde inatt att jag stor-städade, haha. Är det ett tecken på att det behövs? ;)


Nu ska jag skrapa ihop nåt å äta innan det är dags att ta bussen in till stan.

2 år sedan studenten. Det är inte klokt vad tiden gått fort. 2 hela år sedan som vi samlades för champagnefrukost, i våra vita fina klänningar, uppsminkade och tillpiffade i håret med våra vita mössor med varandras autografer och hälsningar kladdade inuti. Sprang med klackskor i gräset, proppade i oss jordgubbar tills fingertopparna var röda och drack oss "salongs-berusade" som det så fint kallas. Och framförallt skrattade och dansade av glädje och lättnad att dem 3 åren vi kämpat och slitit nu var över, och vi hade ju tagit oss igenom det tillsammans. Visserligen tappat endel kamrater på vägen, men vi som stod tillsammans denna dagen, vi hade kämpat, och starka och stolta stod vi där nu färdigutbildade. 
Kommer nog aldrig att glömma den dagen..  






Idag är jag ledig, tog sovmorgon ihop med Elvis.. Låg och snarkade ikapp. :)
Och nu är det dags att göra sig iordning, klä sig fint, inför studentfirande för Jens kusiner Sara och Jenny.
Kan ju inte påstå att dom har fått tur med vädret, det är rätt gråmulet och ingen sol i sikte.. Men ganska varmt och behagligt och inget regn, man får ju se det lite positivt iaf.

Efter jobbet igår åkte vi en sväng till Läjet och invigde årets tretoppar säsong. Jag, Jens, Jocke, Linda, Anna, Björn och Julia. Så gott.
Efter det åkte vi, alla utom Julia, ut å fiskade lite. Först vid kurorten och sen ute på Getterön. Inte så fint väder, men ändå.
Tror dock att det är pågrund av allt klättrande på stenar å klippor som dratt igång en jävla foglossning idag, har sån värk på höger sida så det stundtals känns som jag vill lägga mig i sängen å strejka resterande av dagen. Men det går ju förståss inte eftersom jag ska jobba ikväll, så jag får snällt släpa mig till jobbet å halta runt som en gammal kärring resten av kvällen. Kul va? Nä inte särskilt.
Glädjer mig med tanken på att jag är ledig imorgon iaf. Ska ju iofs iväg på studentfirande, då 2 av Jens fina kusiner tar studenten imorn. Vi får väl se hur det går, mitt humör är ju inte på topp direkt.. Aja, allt löser sig förr eller senare.

En bild tagen på min morgon-mage häromdagen.

Ja, det är så att man skäms. Inte bara för att vi är släkt och du är ett svin, utan för att vi trots ditt beteende konstigt nog tillhör samma mänskliga kategori. För hur kan man bete sig och resonera som dig? Hur kan man utnyttja och trycka ner dem som redan kämpar dagligen för att slippa krypa fram i samhället? Sin egen syster till råga på allt. Och sedan ljuga, vända sanningen och skylla ifrån sig.
Till åldern är du ju åtminstone sedan flertalet årtionden vuxen, så det kanske är dags att du börjar bete dig som en? Det får va nog nu tycker jag.

Ligger och lyssnar på podcast-sändningar på mix, just nu ett program som heter "Milt pinsamt", där det går ut på att kändisar eller programledarna ringer till olika personer och blåser dom på olika teman typ. Det är humor, skrattar så jag viker mig dubbelt!


Ledig idag, gött. Ska ta allt i lugn takt. Äta om en stund, sen sätta igång med lite hushållssysslor hade jag tänkt. Vika tvätt, städa lite å framför allt dammsuga eftersom vårt golv just nu går att jämföra med Saharas öken, alt. Båle strand, haha.


I eftermiddag har vi planer om att åka å fiska, kanske grilla tillsammans med Anna och Björn. Om vädret nu tillåter det, får hoppas.

Har nu endast en och en halv vecka kvar på jobbet innan det är dags för semester, å denna härliga semester 4 hela veckor.. Så underbart! Längtar!

Nähä, dags å sätta igång med dags bestyren nu då, tjilevipp!
/C

                       

"The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.
They must be felt with the heart."

Juni, så härligt. Nu heter det att det är sommar iaf, även om vädret inte alltid är lika övertygande om det. Men just nu skiner solen starkt, visserligen mellan ett tjockt täcke av moln så det dröjer nog inte länge innan den försvinner igen. Men man ska väl va glad för det lilla :p Sitter just nu på bussen påväg in till jobbet, å idag är det fredag - vilket betyder fredags-FIKA! Underbart! Å känner på mig att det kommer bli en snabb och bra kväll, eller hoppas.. Kan även berätta om gårdagen: Jens va ledig från jobbet för på förmiddagen skulle vi till vårdcentralen och eftermiddagen till MVC. Tiden däremellan åkte vi till Björkäng å lunchade. Kycklingfilé, råstekt potatis och champinjonsås.. Gott! Å sen MVC, lyssnade på pärlans hjärtljud, mätte magen, tog prover osv. Allt såg bra ut, å lillans hjärta slog 150 slag/ minut. Mysigt att höra :) Efteråt åkte vi å klippte oss, gött å bli av med mitt sletna burr till toppar. Tog nästan 2decimeter på längden så känns lite ovanligt kort, men ändå skönt å fräscht. Funderar på om jag kanske ska gå dit snart igen å slänga i lite slingor eller nåt, är lite trött på min naturliga trista färg. Men vi får väl se :) Efteråt käkade och fikade vi ihop med Jocke, Tobbe och Björne. Trevligt, å framförallt gott.. Haha. Sen körde vi hem Tobbe, å åkte hem å mös lite framför tvn innan vi slocknade. Jaa... Det va våran torsdag. Idag kommer det inte hända så mycket mer än jobb, men imorn.. Imorn händer det grejer! Jens ska iväg med grabb-gänget till Malmö för att gå på Ozzy Osbourne, det är ju stort. Å själv så ska jag på dop för Malin och Tobbes fina små tjejer Elina och Marielle. Var å köpte doppresenter igår, å en klänning jag tänkt ha på mig, så nu är jag redo. Å känner jag Malin rätt så har hon planerat allt perfekt in i minsta detalj, å det kommer bli så fint! Ser fram emot det. :) Jaha... Nehe... Snart dags att kliva av bussen och promenera mot jobbet :) Önskar alla en trevlig kväll. / Love C.

Godmorgon godmorgon! Eller ja, har vart vaken över en timme, men legat kvar i sängen och kollat runt lite på nätet å lyssnat till hagel och åska utanför fönstret. Mysigt. Men nu är det dags att gå upp, Elvis behöver kissa och jag svälter ihjäl snart. Så det så.