Jag undrar en sak... På många jobb, nästintill alla så händer det ju saker som berör en på ett eller annat sätt, positivt eller negativt och detta måste man ju alltid prata med någon om, ventilera sig liksom. På mitt jobb så försöker vi att ha "spegling/reflektering" varje dag när dagen börjar närma sig sitt slut, vilket jag tycker är väldigt bra. Man har ju alltid någonting att berätta om som man upplevt som jobbigt, roligt, bra eller dåligt. Såå nu till min fråga... Präster, vem speglar dom med? Och likaså psykologer? Dessa två yrken är ju båda under tystnadsplikt och ofta "ensam-arbetande" antar jag... Så vem öppnar dom sig för...?
Haha jag är så jävla starstrucked alltså... Fick reda på att Paolo Roberto tydligen skall föreläsa på infocenter ikväll å Jens frågar om vi skall åka dit och titta. Jag svarar: "aldrig i livet, jag måste hem å duscha först för såhär kan jag ju inte visa mig för självaste Paolo Roberto! Hallå eller?! " hahaha fan va pinsam jag är, kändiskåt till max, haha. :P
Godkväll.
Ledig dag från jobbet idag, gött det. Tog tillfället i akt och pallrade mig på tåget mot Halmstad för att hälsa på min käraste Jenni. Supretrevligt. Lite julshopping, men mest till mig själv :) Köpte en påse te och en sån där "te-skopa" eller va det nu heter, en sån där man tar teet i... hmm.. aja.. kommer inte på något bättre ord. Skitsamma..
Köpte min allra första tränings-bh med.. Såg mer ut som en kärring-bh.. haha.. Jag menar en såndär mjuk utan varken hårda axelband eller metall-byglar och skavande spännen.. men den är gosig ialf, har länge funderat på att införskaffa mig en sådan som jag kan ha när jag jobbar, slippa spända axelband och skavande byglar.
Och så hittade jag en jätte söt mörklila klänning jag tänkte ha på julmiddagen på Sociten med jobbet den 3/12, ser fram emot det som fan, spännande att träffa alla nya kollegor utanför dörrarna på 22an med :)
Och så fick jag köpt 2 julklappar till Jens med, fast den ena ångrade jag mig om att det skulle va en julklapp.. Det va en vit t-shirt med en tomte på å med texten "It´s not the size thats count´s", jätte söt verkligen men kanske inte så roligt att få en "jul-tröja" i julklapp, det är ju roligare att ha den innan jul liksom.. :) Så han fick öppna den nu ikväll, å han fnissade lite åt den och verkade tycker om den iaf. :)

Hmm... å sen så gick vi hem till Jenni och hon bjöd på hembakta lussebullar, så goda. Dom första jag äter för i år. Blev lite sugen på att själv baka och funderar på när jag skulle kunna ha tid och ork över till det.. Jobbar ju tis-fre och sen ledig helgen åtminstonne, men får väl se om jag orkar ställa mig och baka då.. Känner jag mig själv rätt så sitter ju tummen rätt långt uppkörd, men kan ju alltid hoppas, lovar inget :)

Har börjat fundera lite på vad man skulle kunna önska sig i julklapp... Va ju på Gekås i förrgår och hade tänkt kolla efter några utav Jonas Gardells böcker, "en komikers uppväxt", "ett ufo gör entre" eller "Jenny", men glömde liksom bort det i all hast när jag va fullt upptagen och exalterad över att jag hittat ett gosigt duntäcke jag ville köpa (som jag sen självklart köpte) så därför nämnde jag detta julklapps-önskemål för både pappa och Jossie tidigare idag, tänkte att dem kostar ju inte särskilt mycket så det vore nog inte för mycket begärt att få någon utav dem till jul :)

Imorgon är det back to work som gäller, tycker egentligen att det är alldeles för lite med bara en dag ledigt, känner att man hinner ju inte vila upp sig direkt.. Menmen det får väl gå, ska försöka komma på nåt knep och lägga ett bättre schema nästa period. Men klockan är nu mycket, dags att sova.. Å Jens och Elvis snarkar redan på varsin sida om mig.. Så... Får väl säg "på återseende", för man vet aldrig när jag får lusten att knappra ner ett par rader nästa gång...